‘'Her şey Dâhil ‘'Programı'na Konuk Oldular

Show Tv ekranlarının sevilen programlarından Alişan ve Çağla Şıkel'in sunup hazırladığı Her Şey Dahil Programı'nda haftayı önemli isimlerle Ankara Project Etiler İmza ekibi ile açtı.

Magazin 3.03.2014 14:45:17 0
‘

Show Tv ekranlarının sevilen programlarından Alişan ve Çağla Şıkel’in sunup hazırladığı Her Şey Dahil Programı’nda haftayı önemli isimlerle Ankara Project Etiler İmza ekibi ile açtı.Her hafta Çarşamba günü Etiler İmza ‘da sahne alan sanatçı Tuğba Özay, Hasan Yılmaz ve de Oryantal Didem’in konuk olduğu Her şey dahil programında tam gaz eğlence Show Tv izleyicileriyle buluştu.Yoğun bir sahne programı olan sanatçı Tuğba Özay ayağının tozuyla , Bursa’dan sanatçı arkadaşı Alişan ve Çağla Şıkel’in programına geldiğini , hayranlarının Tubişlerin bi an olsun kendisini yalnız bırakmadığını belirterek , kendisine gösterilen bu ilgiden son derece memnun olduğunu söyledi.

 Tuğba Özay; albümündeki en güzel şarkıları Her şey Dahil programındaki sevenleri için seslendirdi. Hasan Yılmaz’da en hareketli Ankara havalarını ve şarkılarını sevenleri için seslendirirken; oryantal Didem’de muhteşem fiziği ve de kendine özgü dans stiliyle en özel Dans Show’unu Her şey Dahil programındaki sevenleri için yaptı.

Tuğba Özay böyle bir muhteşem bir kadroyla her hafta Çarşamba günü Etiler’in en nezih mekânlarından İmza ’da sahne almaktan dolayı çok mutlu olduğunu ve sevenlerini Etiler İmza ’ya beklediğini söyledi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI

HABER:ESTERGON KARAGÖZ


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00